2013. február 13., szerda

Új helyszínen a WAMP!

Új helyszínre költözik idén a WAMP designvásár! Május közepéig a Vörösmarty tér közvetlen közelében található Váci1 Üzletházban kerül megrendezésre. Ezen a hétvégén, vagyis február 17-én, vasárnap a minden hétvégén változó tematika szerint a "Vintage - minden, ami érték" lesz az adott hétvége témája.
1051 Budapest, Váci utca 1.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
A belépés ingyenes!
Így írnak a rendezvényről a szervezők: "Az általános kínálaton felül most vasárnap a Wamp Vintage várja a látogatókat, ahol a divat fanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődők pedig mai szemmel is értéket képviselő, felújított bútorok, lámpák, egyedi design tárgyak közül válogathatnak. 
Vasárnap többek között velünk lesz a Cydonia Vintage, akik a régmúlt letűnt és újra felfedezésre váró csodás ruhái, cipői és ékszerei mellett tehetséges orosz és angol divattervezők extrém ruháival és kiegészítőivel is készülnek. Ismét részt vesz a negyvenes és nyolcvanas évek közötti skandináv és magyar bútoraira, lámpáira és kiegészítőire szakosodott Möbelkunst, míg a Vintage Bazaar és Huszti János újragondolt régi bútorokat hoz el nekünk.
Ezen a vasárnapon debütál majd a Bősze Ádám Zenei Antikvárium, amelynek tulajdonosa a 20. század első felének népszerű slágerkottáiból készít egyedi válogatást erre az alkalomra. Nemcsak a kor zenéje, hanem az azt kísérő grafikai világ is egyedülálló, hiszen olyan művészek jegyzik a kották borítóját, mint Scheiber Hugó, Faragó Géza, Byssz Róbert és Vogel Eric." www.wamp.hu
És nem utolsó sorban ott leszünk mi is!!!

Nincsenek megjegyzések: