2012. április 26., csütörtök

Argán olaj


Az argánolaj zsírsavszerkezete olyan kiegyensúlyozott, különleges összetételű, hogy szinte minden bőrproblémára enyhülést hoz, legyen az extrém száraz, ekcémás bőr, vagy pikkelysömör, esetleg akné. Használatával halványodnak a bőrön lévő hegek, foltok. Sejtélénkítő, antioxidáns hatású, ezért az egyik legkedveltebb – ám luxus – anti aging alapanyag. Jelentős mennyiségű α-tokoferolt (az E vitamin leghatékonyabb formája) tartalmaz. 
A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően az argánolaj táplálja a száraz, repedezett bőrt, ugyanakkor eredményesen veszi fel a harcot a terhességi csíkok, striák ellen is. Rendszeres használatával halványíthatók a régi hegek, de hatékonyan alkalmazhatjuk a faggyútermelés szabályozására is, hiszen a több más olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat. 
Az argánolaj azonban nem csak a bőr varázsszere lehet, ugyanennyi jótékony hatása van a hajra is. Magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. De remek alternatívája lehet a babaolajnak is!
Argán olaj   40ml   1200,-Ft

Nincsenek megjegyzések: